Machinepark

Zowel naar onderhoud, als naar aanleg toe, beschikken wij over professioneel gereedschap. Hier vindt u een greep uit het machinepark waarover ik reeds beschik:

voor onderhoud van tuinen:

gewone haagscharen, haagscharen op steel, boomzagen, boomzagen op steel, blazer, bosmaaiers, verticuteermachine, grasmaaiers, hakselaars,… . Ik beschik over meerdere aanhangwagens waaronder een 3-asser met een volume tot 13m³.

voor de aanleg van tuinen:

ik beschik over 4 tractoren waaronder 1 tractor met een vermogen tot 178pk. Deze wordt hoofdzakelijk gebruikt voor transport van het containersysteem (tot 50km/h en vervoer tot 44 ton)  . De andere tractoren worden veelal gebruikt om te frezen, rotoreggen, diepscheuren, aandrijving van de hakselaar,….

Verder kan ik ook gebruik maken van een containersysteem waar containers tot 25m³ mee vervoerd kunnen worden. Hierdoor is vervoer van grote hoeveelheden geen probleem.

Ook een compacte schranklader (Avant) behoort tot mijn machinepark. Door zijn compactheid en toch nog grote hefvermogen is deze machine ideaal bij kleine doorgangen en moeilijke toegankelijke percelen.

Voor het zwaardere werk heb ik een compact verreiker tot 4.5m en met een draagvermogen van 1500kg. Deze machine heeft allerhande mogelijkheden zoals palletten verzetten, grond verscheppen, maar ook een kooi voor snoeien van hoge hagen ed.

Verder beschik ik over een 6 ton kraan met sorteergrijper, deze is handig voor uittrekken van hagen, oude afsluitingen, bomen laden,…

Voor het klaar leggen van gazons beschik ik over een motoculteur met 19pk met een frees en egalisatiebalk.

Verder gebruik ik allerhande materialen zoals betonmolen, trilplaat, kleine hakselaar, frees, grondboor, kliefmachine,…